20 Ogos 2013

taman negara

Beberapa bulan yang lepas, setelah diajak beberapa kali oleh Wan akhirnya aku ter"join" aktiviti hujung minggu bersama group jalan-jalan diorang. Destinasinya adalah Taman Negara yang terletak di negeri Pahang. Seramai 12 orang yang terlibat. Bayaran pulak RM250 per kepala untuk 3hari 2malam siap makan, barbeque, penginapan dan pemandu pelancong. Aku takde la excited sangat, cuma terasa nak jejakkan kaki ke tempat yang belum dilawati lagi.

Gambar-gambar kat bawah ni menunjukkan beberapa aktiviti utama yang kitorang lakukan. Gambar-gambar yang lain malas nak upload....dan jugak malas dah nak menaip.
Lubuk Simpon
Trekking ke Air Terjun Abai
Air Terjun Abai
Sumpit di perkampungan orang asli
Secara kasarnya, aktiviti macam ni okay. Boleh kenal kekawan baru dan perati pelbagai kerenah orang-orang bandar bila masuk hutan.

*kumpul duit untuk aktiviti seterusnya!

2 komeng:

liz berkata...

Dok rancak mana doh blog mg nie selepas mg menulis kat lain plok

wenkhadi berkata...

cari la sampai dapat broo...kalo jumpe tinggalkan komengg